O nas

Sva poklicna fotografa z več kot 20- letnimi izkušnjami. Predana, natančna, prilagodljiva in kreativna. Zagovornika osebnega pristopa, pristnosti in tehnično brezhibnih fotografij. Novi projekti so nama izziv, ki se jih vedno lotiva z navdušenjem.

Mateja Pivk

Verjamem da se moja akademska likovna izobrazba in fotografija fantastično dopolnjujeta – zaradi bogatih fotografskih izkušenj sem boljša ilustratorka. Ker rada rišem in likovno ustvarjam s em brez dvoma boljša fotografinja. Zaradi fotografije lažje razumem in izpopolnjujem svojo likovno tehniko ter se soočam s tehničnimi vidiki likovnega ustvarjanja. Zaradi likovne izobrazbe se fotografiranja lotevam boj prožno, z več pozornosti do podrobnost, bolj subtilno ter z neustavljivo željo, da v vsakem motivu poiščem nekaj resnično lepega. Desetletje in pol fotografskih in novinarskih izkušenj me je navadilo prožnosti, improvizacije, discipline in predanosti projektu, hkrati pa me je naučilo tudi kako dragocena sta pristnost in odkritost.

Bojan Stepančič

Fotografijo doživljam podobno kakor glasbo. Vzemimo na primer, da bi se hotel naučiti igrati na violino. Tudi če bi na začetku imel violino, ki ima najlepši zvok na svetu, mi to ne bi pomagalo, da bi na njo odigral prelepo melodijo. Znanje in izkušnje, ljubezen do tega, kar počnem ter predvsem vztrajnost, pa so tiste vrline, ki omogočijo, da najlepšemu zvoku dodam melodijo, oziroma iskreni fotografiji vsebino.

Fotografske izkušnje sem si nabiral pri različnih projektih izpeljanih za priznane naročnike. Dve leti sem bil uradni fotograf Predstavništva Evropske komisije v Sloveniji. Vse skozi se posvečam avtorski fotografiji, imel sem tudi več kot 20 samostojnih fotografskih razstav. Kot urednik fotografije in fotograf sem sodeloval pri reviji Euro 26, za podjetje Nikon pa sem urejal portal Nikon svet.

NAŠE STRANKE