Artinfoto nudi fotografske storitve za fizične in pravne osebe, podkrepljeno z dvema desetletjema profesionalnih fotografskih izkušenj.

Nudimo fotografiranje:

  • Poslovnih in zasebnih dogodkov
  • tiskovnih konferenc in ostalih poslovnih dogodkov
  • vrhunsko koncertno fotografijo
  • korporativne in kreativne portrete
  • studijsko produktno fotografijo
  • družinsko fotografijo, fotografijo otrok in nosečnic na lokaciji (na domu ali na prostem)
  • domačih ljubljenčkov na prostem ali na domu

ter izdelavo ilustracij po naročilu za pravne ali fizične osebe.

Več ilustracij lahko pogledate na strani Pod drevesom.

REFERENCE

MATEJA PIVK

Ilustratorka, fotografinja in vsestranska ustvarjalka z akademsko likovno izobrazbo in bogatimi, 15-letnimi izkušnjami v fotografiji, z očesom za skrito in subtilno.. Uživam v izzivih ter improvizaciji kreativnih projektov in ilustriranju. Rišem in čečkam povsod. Ob kavi, brez kave, za delovno ali kuhinjsko mizo, na klopi v parku. Sem Ilustratorka in izkušena portretna fotografinja ter fotografinja živali, nekdanja urednica motociklistične revije in ene največjih spletnih strani posvečenih motociklizmu.

BOJAN STEPANČIČ

Fotografske izkušnje sem si nabiral pri različnih projektih izpeljanih za priznane naročnike. Med referencami lahko navedem podjetja, kot so SAP, Lenovo, Nikon, Samsung, Finance, DMS, Nivea, Bosh, Mladina… Dve leti sem bil uradni fotograf Predstavništva Evropske komisije v Sloveniji, fotografiral sem projekte za različna ministrstva ter Amnesty International. Zadnjih 10 let sem precej aktiven na področju glasbene fotografije, med drugim sodelujem z glasbeno založbo Celinka in festivalom Godibodi. Vse skozi se posvečam avtorski fotografiji, imel sem več kot 20 samostojnih fotografskih razstav. Kot urednik fotografije in fotograf sem sodeloval pri reviji Euro 26, za podjetje Nikon pa sem urejal njihov uradni portal Nikon svet. Skoraj dvajset let profesionalnih fotografskih izkušenj preko člankov in recenzij delim na svoji strani Fotoinfo.si.

“Srečanje dveh osebnosti je kot stik dveh kemijskih substanc. V kolikor pride do reakcije se preoblikujeta obe.”

C. G. JUNG

“Ustvarjalna zavest se stopnjuje, ko kljubujemo, čeprav je malo upanja za uspeh, in širi se, ko se borimo, da bi jo sprostili.”

MARLO MORGAN

“Ljubezen je edina stvar, ki spodbuja moč misli in ustvarjalnosti, tisto nekaj, kar nas očiščuje in osvobaja.”

Paulo Coelho