ZGODBA POROČNEGA DNE

Srčni in pristni spomini, ki bodo trajali celo življenje – foto zgodba poročnega dne, ki jo bosta z užitkom in veseljem »prebirala« še dolga leta po tem, ko bodo utihnili poročni zvonovi.  Ujeta  z ostrim foto reporterskim očesom, pristna in polna dinamike, čustev in čarobnosti vajinega poročnega dne.

Kako poteka fotografiranje poroke?

Najin fotografski pristop temelji predvsem na reporterskem načinu fotografiranja. V center postavljava zgodbo in pristnost ujetih trenutkov, kot zaključeno celoto pa vse skupaj prepleteva s serijo umetniških fotografij.

Ker je poročni dan res poseben in dragocen dan v življenju vsakega para, se priprave na fotografiranje poroke začnejo že s trenutkom, ko stopimo v kontakt. Ob rezervaciji termina se s parom pogovoriva o njunih željah, idejah in pričakovanjih ter dogovoriva tudi za možnost predporočnega fotografiranja.

Pri planiranju poročnega fotografiranja pomagava pri izbiri termina ter v skladu s željami para najdeva pravi pristop, s katerim ujameva tiste pristne in srčne fotografije, ki vama bodo še dolgo časa čudovit spomin.

Poročni dan fotografirava dva fotografa  – od priprav do razreza torte, oziroma po dogovoru s parom, nato pa po opravljenem izboru in obdelavi fotografij tri do štiri tedne po poroki oddava izbor  500 do 800 obdelanih visokoresolucijskih fotografij na USB ključku ali DVD-ju.

Predporočno fotografiranje

Je odlična priložnost, da se s parom spoznava ter skozi sproščeno serijo fotografiranja ugotoviva, kaj določenemu paru najbolj ustreza. Je nekakšna predpriprava za poročni dan – tako za par kot za naju, zato fotografiranje na poročni dan poteka lažje, hitrejše, je bolj sproščeno in prijetnejše.

Fotoknjiga

Nudiva tudi oblikovanje profesionalne foto knjige  – vsak par se na podlagi vzorčne knjige lahko odloči katere fotografije  in besedilo bo vključil v svojo foto knjigo ter kako zajetna bo.

GALERIJA POROČNIH FOTOGRAFIJ

VEČ IZ KOLEKCIJE ART IN FOTO