“Življenje nas je naučilo, da ljubezen ni zrenje drug v drugega, temveč zrenje v isto smer.”

– Antoine de Saint-Exupery • pisatelj

KONTAKT

ZGODBA POROČNEGA DNE

Verjameva, da je vsak par izjemen. Neponovljiv. Čudovit in popoln v svoji nepopolnosti. Verjameva, da nikogar ni potrebno spreminjati, le videti v pravi, najboljši luči. Dopustiti človeku, da je to kar je, ga sprejeti in hkrati njegovo bistvo ujeti v fotografijo, ki bo čez desetletja pripovedovala zgodbo ter v spomin priklicala čustven naboj fotografiranega trenutka, pa velja za enega največjih fotografskih izzivov. A če želiš videti, je zares treba gledati s srcem, zato je fotografiranje vsake poroke zelo osebna izkušnja tudi za naju. Na vajin veliki dan bova lovila neprisiljene trenutke, ki bodo vajino poročno dogodivščino naredili nepozabno; vanjo vtkala drobne igrive podrobnosti ter sestavila enkratno, živo in izvirno foto-zgodbo polno prisrčne ter sproščene spontanosti.

Ujeti trenutki…

Poroke so en izmed najinih najljubših motivov – so  nabite z dogajanjem in čustvi, barvite in dinamične, polne nežnih očarljivih detajlov ter dramatičnih trenutkov; pa naj gre za branje zaobljub, poljub ženina in neveste ali igro otrok in objem presrečne babice.  Čustven naboj porok naju gane, nasmeje, razveseli in očara. Skozi več kot 15 let fotografskih izkušenj, ki jih imava vsak zase, sva se naučila prisluhniti in povedati vajino zgodbo tako, da je ne bosta nikoli pozabila.

Ko glasbe utihne in gostje odidejo, so le odkrite  in iskrene fotografije tisto, kar bo v spomin priklicalo čarobnost tistega dne. 

Art in Foto • Poročna fotografija

Poročni paketi…

Fotografije zares zažarijo šele, ko je par zares sproščen pred kamero – zato si za vsak par vzameva čas in ga dodobra spoznava. Na prvem srečanju se veliko pogovarjamo o vajinih željah in pričakovanjih, kaj vama je všeč, pa tudi o tem kako najino delo poteka in koliko časa traja.

Poročna galerija…

Vsaka nevesta je najbolj očarljiva, ko je zadovoljna v svoji pravi koži. Ko je ona. In ženin najbolj čeden, ko se zaveda, da ga nevesta sprejema takšnega kot je v resnici – z »napakami« vred.

O nama…

Ilustratorka, fotografinja in vsestranska ustvarjalka z akademsko likovno izobrazbo in bogatimi, 15-letnimi izkušnjami v fotografiji.

Znanje in izkušnje, ljubezen do tega, kar počnem ter predvsem vztrajnost, pa so tiste vrline, ki omogočijo, da najlepšemu zvoku dodam melodijo, oziroma iskreni fotografiji vsebino.

.

.